Gården

Gården är en gemensam plats som du delar med dina grannar. Det är en mötesplats och även en möjlighet till lek och aktiviteter.

För att den gemensamma gården ska blir en plats där alla kan trivas har vi regler för vad man får och inte får göra där. 

Fordon

För allas trivsel vill vi inte ha någon parkering av bilar eller andra fordon på gården. Tänk på att köra lugnt i bostadsområdet. 

Leksaker och utemöbler

Tar du ut leksaker, möbler eller annat måste du också ta med dig dem när du går in igen. 

Pool och studsmatta

Pooler och studsmattor är inte tillåtna i våra områden eftersom de medför en olycksrisk. Det är okej med plaskpooler för de minsta barnen. Kom bara ihåg att alltid hålla koll och att tappa ur vattnet när de badat klart, på grund av olycksrisken. Pooler som rymmer mer än 300 liter får inte användas inom våra områden.

Sandlådor

De sandlådor som finns i bostadsområdet är till för barnen. Om du har husdjur måste du se till att de inte förorenar sanden.

Grillning

Grilla gärna på de de grillplatser som finns i våra områden. Det är inte tillåtet att grilla på balkonger eller uteplatser i närheten av husen. Det gäller alla typer av grillar, även elgrill. Om du använder en egen grill, se till att hålla den på avstånd från huset.

Rökning 

Undvik att kasta fimpar på marken. Tänk på småbarn, husdjur och den allmänna trivseln i området.

Cyklar 

Parkera cyklar i cykelställen eller i cykelrummen. Då blockerar du varken dörrar eller vägar i onödan.

Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Sök ledigt

Sök ledigt

Felanmälan

Felanmälan

Min bostad

Min bostad

Kundservice

Kundservice