Att flytta in

Här hittar du information om när du får flytta in, var du hämtar nycklar och annat som kan vara bra att tänka på när du flyttar in i din studentbostad.

Inflyttning och nycklar

Vi tar endast emot bokade besök i vår reception. Så för att kunna hämta nycklar till din studentbostad måste du ha bokat ditt besök i förväg. För tidsbokning kontakta kundservice, tel 063-14 04 00 eller info@ostersundshem.se

Du är välkommen att flytta in efter kl 12.00 på inflyttningsdagen. Om datumet är en lördag, söndag eller annan helgdag är nästkommande vardag din inflyttningsdag. För att hämta nycklar behöver du boka ditt besök. Kontakta kundservice via tel 063-14 04 00 eller mejla info@ostersundshem.se för att boka tid för att kvittera ut nycklar. Om du inte har möjlighet att hämta nycklarna under våra öppettider kan du använda dig av en kompis eller ett annat ombud som kan kvittera ut nycklarna åt dig. Viktigt är då att ditt kontrakt är påskrivet och att du fyller i en fullmakt, samt att ombudet kan legitimera sig då de kvitterar ut nyckeln till dig.

Anmäla flytt till Skatteverket

Du som flyttar för att studera vid universitet eller högskola ska vara folkbokförd på din studieort. Anmäl din flytt hos Skatteverket.

Hemförsäkring

Vi rekommenderar att du tecknar en hemförsäkring. Det kan visa sig vara en mycket bra investering. Du ansvarar ensam för ditt bohag. Vi har en fastighetsförsäkring för sådant som rör fastigheten i stort, men när det gäller skador inne i bostaden och i förrådet är det oftast du som hyresgäst som är ersättningsskyldig.

Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Sök ledigt

Sök ledigt

Felanmälan

Felanmälan

Min bostad

Min bostad

Kundservice

Kundservice