Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Press och media

Välkommen till Östersundshems pressrum. Här hittar du pressmeddelanden och presskontakter.

Senaste pressmeddelanden

Äldre pressmeddelanden och pressbilder hittar du via menyn till vänster.

Presskontakt

Kommunikationsansvarig
Victoria Herkules
Telefon: 063-14 04 38
victoria.herkules@ostersundshem.se 

 

Sociala medier

Följ oss i sociala medier! Vi finns på Facebook och Youtube, med lite olika fokus och olika information.

Facebook (facebook.com/ostersundshem)
Gilla oss på Facebook så missar du inget viktigt! Här får du snabb information om vad som händer på Östersundshem, som kan beröra dig som hyresgäst. För frågor och felanmälningar hänvisar vi dig istället till vår Kundservice tel. 063-14 04 00.

YouTube (youtube.com/ostersundshem)
På YouTube lägger vi ut våra filmer som kan handla om allt ifrån ett nytt byggprojekt till tips på hur du skapar hemlängtan i din lägenhet.

Sociala medier är en av flera kanaler som Östersundshem nyttjar för marknadsföring och kundkommunikation. Vi vill ha en konstruktiv dialog med våra hyresgäster, men även kunna fånga upp debatter, skeenden och strömningar som pågår utanför traditionella
media. Hyresgästernas synpunkter är viktiga. Därför tar vi gärna emot konstruktiv kritik, både positiv och negativ, men accepterar inte kränkande kommentarer.

  • För felanmälan, uthyrning, störningar, diskussion av känsliga ärenden hänvisar vi till Kundservice: info@ostersundshem.se eller 063-14 04 00.
  • Kommentarer som vi inte kan besvara, på grund av tystnadsplikt eller för att vi bedömer det som för känsligt, raderar vi. Därefter tar vi direktkontakt med dig, förutsatt att vi har dina kontaktuppgifter.
  • Kommentarer som avviker från inläggets ämne besvarar vi genom att hänvisa till Kundservice eller till hemsidan för information. De kommentarerna raderas sedan efter 48 timmar.
  • Vår ambition är att besvara kommentarer som kräver svar inom en arbetsdag, men ibland kan det dröja längre. Under helger har vi ingen bemanning. För brådskande ärenden hänvisar vi alltid till Kundservice.
  • Vi raderar också innehåll som vi bedömer är diskriminerande, kränkande, hotfullt, stötande eller angriper enskilda individer. Detsamma gäller kommentarer som marknadsför andra verksamheter eller bryter mot dataskyddsförordningen. Svordomar eller könsord accepteras inte heller.
  • Den som bryter mot Östersundshems policy kan bli avstängd från sidan samt få kommentarer raderade. Var också uppmärksam på att den informationen som skrivs på sidan blir synlig för andra användare. Se gärna även Facebooks generella användarvillkor.

Kontaktperson för Östersundshems deltagande i sociala medier:
Victoria Herkules, kommunikationsansvarig
victoria.herkules@ostersundshem.se 

Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Sök ledigt

Sök ledigt

Felanmälan

Felanmälan

Min bostad

Min bostad

Kundservice

Kundservice