Välkommen som student till Östersund

miun.jpg

Har du blivit antagen till Mittuniversitet eller Yrkeshögskola i Östersund till hösten? Söker du bostad? Fram till 10 augusti har vi bostadsgaranti.

Hur söker jag bostad?

Du hittar lediga studentlägenheter på vårt studenttorg. Vi har ingen kö på våra studentbostäder, det är först till kvarn. Du kan enbart anmäla intresse för en bostad och om flera personer söker samma studentbostad ungefär samtidigt är det den första personen som anmäler sitt intresse som blir erbjuden bostaden. En fördröjning i våra system gör tyvärr att bostaden inte försvinner från hemsidan direkt. Får du ett felmeddelande är det mest troligt någon annan som hunnit före med sin intresseanmälan.

Mer information om studentbostäder och uthyrningspolicy.

Bostadsgaranti

Vi har bostadsgaranti, det innebär att du är garanterad en studentbostad för höstterminen om du ansöker om en senast 10 augusti. Den gäller för studenter som är nyantagna till heltidsstudier vid Mittuniversitetet, campus Östersund och Yrkeshögskola (ej gymnasieelever, distansstudier eller internetbaserade studier). Samt för läkarstudenter från termin sex som har Östersund som placeringsort.

Var finns våra studentbostäder?

Vi har studentbostäder i flera olika områden. De flesta finns centralt med gångavstånd från Mittuniversitetets campus.  

Här finns våra studentbostäder

Boka tid för inflyttning

Glöm inte att boka tid för inflyttning! Vi har öppet för drop-in på tisdagar mellan 13.00-15.00 övrigt tid tar vi endast emot bokade besök. Så boka tid i förväg för att hämta nycklar till din studentbostad. För tidsbokning kontakta Kundservice, telefon 063-14 04 00 eller mejla info@ostersundshem.se

 

 

 

Tillbaka