Välkommen som student till Östersund

miun.jpg

Har du blivit antagningen till en utbildningen på Mittuniversitetet eller yrkeshögskola i Östersund? Har du sökt och fått studentbostad? 

Boka tid för inflyttning

Glöm inte att boka tid för inflyttning! Vi har öppet för drop-in på tisdagar mellan 13.00-15.00 övrigt tid tar vi endast emot bokade besök. Så boka tid i förväg för att hämta nycklar till din studentbostad. För tidsbokning kontakta Kundservice, telefon 063-14 04 00 eller mejla info@ostersundshem.se

Har du blivit sent antagen?

Vår bostadsgaranti gäller enbart dig som söker bostad senast 10 augusti. Om du blivit antagen till en utbildning efter det eller inte sökt bostad ännu gäller inte längre vår bostadsgaranti. Men det kan ändå finnas lediga lägenheter på vårt studenttorg som du kan söka. Vi har ingen kö på våra studentbostäder, det är först till kvarn.

Bostadsgaranti

Vi har bostadsgaranti, det innebär att du är garanterad en studentbostad för höstterminen om du ansöker om en senast 10 augusti. Den gäller för studenter som är nyantagna till heltidsstudier vid Mittuniversitetet, campus Östersund och Yrkeshögskola (ej gymnasieelever, distansstudier eller internetbaserade studier). Samt för läkarstudenter från termin sex som har Östersund som placeringsort.

Var finns våra studentbostäder?

Vi har studentbostäder i flera olika områden. De flesta finns centralt med gångavstånd från Mittuniversitetets campus.  

Här finns våra studentbostäder

 

 

Tillbaka