Bonus- & trygghetsboende

Vi har bonus- och trygghetsboende i flera olika områden. De är speciellt utvalda bostäder för dig som är 60 år eller äldre.

Söka Bonus- och Trygghetsboende

För att söka bonus- och trygghetsboende måste du först vara registrerad i vår bostadskö. För att söka bonusboende måste en i hushållet ha fyllt 60 år. För att söka trygghetsboende måste minst en i hushållet ha fyllt 65 år. Du får inte ha några barn som bor hemma.

Lediga bonusbostäder 

Bonusboende – sök ledigt

Bonusboende direkt (först till kvarn)

Lediga trygghetsbostäder 

Trygghetsboende – sök ledigt

Trygghetsboende direkt (först till kvarn)

Bonusboende

Våra bonusboenden är till för dig som fyllt 60 år och inte har några barn som bor hemma. Lägenheterna finns i fem olika områden i Östersund, och du bor med grannar i din egen ålder. I varje område finns en gemensamhetslokal med kök och övernattningsrum om du har gäster på besök. Naturligtvis har alla boenden hiss, närhet till parkering och busshållplats.

Informationsblad om våra bonusboenden.

Trygghetsboende

På Stadsdel Norr hittar du Lugnet, för dig som är 70+, och på Remonthagen det nya trygghetsboendet Stallmästaren, för dig som är 65+.

Trygghetsboende är en boendeform för dig som vill ha mer gemenskap och trygghet än du har i ditt nuvarande hem. Trygghetsboendena är bemannade med trivselvärdar som finns på plats under vissa tider. Värdarna kan stödja de boende i olika frågor, men också arrangera frivilliga, gemensamma måltider och evenemang – till exempel bussutflykter och spännande föreläsningar.

I våra trygghetsboenden finns det gott om sociala ytor; bland annat gemensamt kök, bastu och boulebanor. Det finns även övernattningslägenheter som familj och vänner kan nyttja när de kommer på besök.

Vill du veta mer om Lugnet och Stallmästaren?

Stallmästaren på Remonthagen 

Broschyr om Lugnet på Stadsdel Norr

Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Östersundshem

Kom ihåg att aktivera din nya tv-tjänst

29 februari avslutas din gamla tv-tjänst. Glöm inte att aktivera din nya innan dess.

Läs mer

Östersundshem

Kom ihåg att aktivera din nya bredbandstjänst

Om du bor i studentbostad och bredbandet har slutat fungera kan det vara för att du ännu inte registrerat dig på din nya bredbandstjänst.

Läs mer

Sök ledigt

Felanmälan

Renovering

Kundservice