Bonus- & trygghetsboende

Vi har bonus- och trygghetsboende i flera olika områden. De är speciellt utvalda bostäder för dig som är 60 år eller äldre.

Söka Bonus- och Trygghetsboende

För att söka bonus- och trygghetsboende måste du först vara registrerad i vår bostadskö. För att söka bonusboende måste en i hushållet ha fyllt 60 år. För att söka trygghetsboende måste minst en i hushållet ha fyllt 65 år. Du får inte ha några barn som bor hemma.

Lediga bonusbostäder 

Bonusboende – sök ledigt

Lediga trygghetsbostäder 

Trygghetsboende 65+ – sök ledigt

Trygghetsboende 70+ – sök ledigt

Bonusboende

Våra bonusboenden är till för dig som fyllt 60 år och inte har några barn som bor hemma. Lägenheterna finns i fem olika områden i Östersund, och du bor med grannar i din egen ålder. I varje område finns en gemensamhetslokal med kök och övernattningsrum om du har gäster på besök. Naturligtvis har alla boenden hiss, närhet till parkering och busshållplats.

Informationsblad om våra bonusboenden

Trygghetsboende

På Stadsdel Norr hittar du Lugnet, för dig som är 70+, och på Remonthagen det nya trygghetsboendet Stallmästaren, för dig som är 65+.

Trygghetsboende är en boendeform för dig som vill ha mer gemenskap och trygghet än du har i ditt nuvarande hem. Trygghetsboendena är bemannat med en trivselvärd som finns på plats under vissa tider i veckan. Värden är inspiratör och möjliggörare som tar tillvara på de boendes intressen, idéer och förmågor men kan även stödja i olika frågor. Tillsammans med de boende organiserar de också olika aktiviteter.

I våra trygghetsboenden finns det gott om sociala ytor; bland annat gemensamt kök, bastu och boulebanor. Det finns även övernattningslägenheter som familj och vänner kan nyttja när de kommer på besök.

Vill du veta mer om Lugnet och Stallmästaren?

Mer information om trygghetsboendet Stallmästaren (Remonthagen)

Informationsblad om trygghetsboendet Lugnet

Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Östersundshem

Information gällande byte av mottagare av hyresavin

Vi har ett nytt affärssystem, vilket kan innebära förändringar om ni är två personer som står på hyreskontraktet.

Läs mer

Östersundshem

Påminnelser för sommaren

Nästan sommar! Har du koll på vad som gäller för grillning, studsmattor och din uteplats?

Läs mer

Sök ledigt

Sök ledigt

Felanmälan

Felanmälan

Min bostad

Min bostad

Kundservice

Kundservice