Hyr elbil - prisvärt och miljövänligt

Behöver du bil bara ibland? Eller en extra vid vissa tillfällen? På Remonthagen och Tallåsen och mitt i stan har vi skapat Norrlands första elbilspool för att fler ska kunna köra bil med gott samvete.

Elbilspoolen har många fördelar – du kör miljövänligt och slipper lägga pengar på försäkringar och service. Utöver Remonthagen och Tallåsen finns vår elbilspool mitt i stan på Rådhusgatan 54. När du laddar bilen på någon av de ställena slipper du dessutom extra kostnader för drivmedel – elbilen laddas kostnadsfritt med vår egenproducerade solel. I strävan efter ett hållbart samhälle ger en elbilspool privatpersoner och företag möjlighet att köra klimatsmart på ett bekymmersfritt sätt. Alla är välkomna att gå med, även du som bara är i Östersund på besök. Som boende hos Östersundshem har du reducerat pris. Bli medlem idag!

Så ansluter du dig

Bilpoolen är ett samarbete mellan Östersundshem och OKQ8 Bilpool. Du ansluter dig enkelt och bokar via OKQ8 Bilpool Där finns även svar på vanliga frågor, samt alla avtalsvillkor.

Våra hyresgäster får rabatt!

Hyresgäster hos Östersundshem betalar ingen abonnemangsavgift. Ange ”Östersundshemsbo” som kampanjkod när du registrerar dig så får du ett Plusmedlemskap helt utan månadskostnad (övriga betalar 99 kr/mån).

Har du frågor vänder du dig till OKQ8 Bilpool.

Vänligen vänta medan ansökan skickas...

Sök ledigt

Sök ledigt

Felanmälan

Felanmälan

Min bostad

Min bostad

Kundservice

Kundservice