Våra trivselvärdar sätter guldkant på tillvaron

Trivselvardar.jpg

Grundtanken bakom våra trygghetsboenden är att skapa en social, gemensam och trygg atmosfär för både boende och besökare. Våra trivselvärdar är en viktig resurs för att få detta att bli mer än bara fina ord. De omvandlar tanken till verklighet.

Från och med 1 mars kommer Jämtlands senioruthyrning att ta över rollen som trivselvärdar efter Jämtpuls. Vi hälsar dem välkomna och passar på att tacka Jämtpuls för det fina samarbete vi haft och alla trevliga aktiviteter de ordnat för att förgylla våra hyresgästers vardag.

Vad är ett trygghetsboende?

Östersundshem har två områden med trygghetsboenden. Det ena är Stallmästaren på Remonthagen med 72 hyreslägenheter för dig som är 65 år eller äldre. På Lugnet i Stadsdel Norr har vi 34 hyreslägenheter för dig som är 70 år eller äldre.

I dessa boenden finns gemensamhetslokaler med möjlighet till måltider, samvaro, hobby och rekreation. Utemiljön ger utrymme för såväl umgänge som odling. Närheten till grönområden och skidspår underlättar för dig som vill och orkar ha en aktiv vardag. Trivselvärdarna bemannar våra trygghetsboenden året runt, på Stallmästaren veckans alla dagar och på Lugnet måndag-fredag.

Tillbaka